schermafbeelding-2021-12-13-om-16.28.22.png

Verantwoord ondernemen

Succesvol zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) horen bij elkaar. Ook Napelsbezoeken.nl ziet haar verantwoordelijkheid als het gaat om de exploitatie van zo’n kwetsbare  stad als Napels.

Daarnaast draagt Napelesbezoeken haar steentje bij aan lokale ondernemingen. Dit wil zeggen; lokale hotels, restaurants, transfer- en tourbedrijven. Dit resulteert positief t.o.v. het multipliereffect

Help ons met deze bijzondere missie en ga bewust op reis

Duurzaam reizen betekent voor ons reizen met een positieve impact. Wij geloven dat reizen de mens en de wereld een beetje mooier kan maken als het op een verantwoorde manier gebeurt.

– Maak kennis met lokale producten
– Verblijf in een accommodatie met een groen label
– Ga respectvol om met gebruiken en cultuur van de bestemming
– Ga respectvol om met natuur op de bestemming
– Laat niets anders achter dan uw eigen voetstappen

Sustainability bij Napelsreizen.nl

Travelife is een internationaal toonaangevend management- en certificeringprogramma voor reisorganisaties die duurzaam willen ondernemen. Napelsbezoeken.nl heeft deelgenomen aan dit programma en onderstaand certificaat behaald;

Better holidays

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen nu voor u bijzonder is, maar straks ook komende generaties kunnen genieten van deze aantrekkelijke bestemmingen.

Of het nu gaat om vakanties waarbij u geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming.

Voor u als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.