schermafbeelding-2021-12-13-om-16.28.22.png
Anna Yuricheva Polenreizen

Anna - Directeur

Op 01 december 2017 heb ik de sprong in het diepe gemaakt om een specialistische touroperator te worden. Tot op de dag van vandaag heb ik hier nooit spijt van gehad! Met veel plezier doe ik al jaren waar ik goed in ben: mijn enthousiasme over reizen overbrengen op onze reizigers en met veel succes onze prachtige stedentrips uitvoeren.

Emma van Schaik Polenreizen

Emma - Productmanager

In februari 2018 als stagiaire begonnen bij deze specialistische touroperator en sindsdien nooit meer weggegaan! Onder het motto van "if you do what you love, you will never have to work a day in your life." Deze bijzondere en historische stad verbaasd mij elke keer weer en het is ontzettend leuk om dit ook van onze reizigers te horen.

Wie zijn wij

Napelsbezoeken is een dochterbedrijf van PolandTravel BV en is een moderne touroperator, met jarenlange ervaring in het aanbieden van culturele reizen door heel Polen, met duizenden tevreden reizigers. Graag willen wij aan onze bestande klanten een vergelijkbaar product maar dan naar een andere bestemming aanbieden. Zo is Napelsbezoeken.nl ontstaan. Kies voor een stedentrip, groepsreis of een stedentrip met elke gewenste vertrek datum; voor ieder wat wils. Via de duidelijke website zetten wij onze unieke excursie-programma in Napels en omgeving  op de kaart inclusief excursies met Nederlandstalige of Engelstalige gids. Door de jaren heen heeft onze organisatie veel ontwikkelingen meegemaakt. Mede door deze ontwikkelingen en ervaringen kunnen wij u deze prachtige reizen aanbieden en zijn wij dé specialist voor uw bezoek aan Napels!

Ons reisaanbod

Napesbezoeken.nl biedt twee soorten reizen: stedentrip met elke gewenste vertrekdatum en de groepsreizen met een vaste vertrekdatum, waarbij alle excursies inclusief zijn en in het Nederlands. 

Stedentrips: Bij Napelsbezoeken.nl kunt uw stedentrip naar Napels  boeken, voorzien van ons “ontzorgpakket.” Hierdoor hoeft u nergens meer aan te denken en heeft u alle tijd om te genieten. U kunt bij de stedentrip ook excursies eventueel bijboeken.

Groepsreizen: De groepsreizen naar Napels zijn inclusief alle excursies zijn met een Nederlandstalige gids en een gezellige groep mensen.

Hotelaanbod

Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij de hotels al voor u uitgezocht. Wij bieden op elke bestemming een selecte keuze aan 3 of 4 sterren hotels aan. Bij Napelsbezoeken.nl heeft u de garantie dat alle hotels in het centrum gelegen zijn. Hierdoor hoeft u nooit ver te reizen naar een bezienswaardigheid.

Ontzorgpakket

Wanneer u bij ons een stedenreis boekt zullen wij alles voor uw regelen. Onze reizen zijn namelijk altijd inclusief:

– Retourvlucht
– Transfer van luchthaven naar hotel en terug
– Overnachtingen o.b.v. logies & ontbijt
– Brandstoftoeslagen en luchthavenbelasting
– Optioneel bij te boeken excursies
– Noodnummer die u 24 uur per dag 7 dagen per week kunt bellen
– … antwoord op al uw vragen!

Contact

Wilt u meer informatie over Napelsbezoeken.nl? Kijk dan op de contactpagina van Napelsbezoeken.nl of bel ons op +31 (0)575-229033. Anna of Emma staan u graag te woord.