schermafbeelding-2021-12-13-om-16.28.22.png

Zou u graag één of meerdere excursies bij u reis willen bijboeken? Dit is geen probleem, dit kunt u aangeven tijdens het reserveren van de reis. Bij het kopje ‘opmerkingen’ kunt u aangeven op welke datum u graag de excursie zou willen maken.

Hoe werkt het? 

Ook kunt ervoor kiezen een 4- of 5-daagse groepsreis te maken. Bij deze groepsreis zijn de excursies naar Pompeii en de stadswandeling Oude Stad Napels, beide met de Nederlandstalige gids inclusief.

U kunt de excursies ook los boeken wanneer u later heeft besloten toch graag een excursie te willen maken of als u geen reis bij Napelsbezoeken.nl heeft geboekt. Dit kunt u doen door op ‘boek nu’ onder de afbeelding te klikken.

POMPEI

24 augustus 79 na Christus barst de Vesuvius uit. Vulkanische as, stenen en puin verwoesten de Romeinse stad Pompei, die aan de voet ligt van de nu wereldberoemde vulkaan. Een groot deel van de inwoners van Pompeii weet tijdig te vluchten, maar een aantal Romeinen zijn te laat en worden bedolven onder de regen van gesteente en as. U kunt de overblijfselen bezoeken onder begeleiding van onze professionele Nederlandstalige gids die u alles kan vertellen over deze verschrikkelijke gebeurtenis.

Duur: 3 uur (van deur tot deur)
Kosten: € 115,00 p.p.
Start: 10:00 – 13:00 uur
Inclusief: Vervoer van en naar uw hotel en Nederlandstalige gids

 

STADSWANDELING OUDE STAD NAPELS 

Tijdens deze prettige wandeltour, voor jong en oud, neemt de lokale gids u mee langs het meest oude en antieke gedeelte van de stad. Het is een van de beste manieren om de highlights van de stad op een originele manier te zien.

Ontdek de stad te voet met een Nederlandse local in Napels. Een stadswandeling waarbij u alle aandacht heeft en er alle tijd is om vragen te stellen en waar ook veel mogelijkheid tot interactie is.

Duur: 3 uur
Taal: Nederlands
Start: in overleg
Prijs: € 55,- per persoon (in combinatie met stedentrip Napels)
Prijs: € 65,- per persoon (losse excursie)

EXCURSIE AMALFIKUST

De Amalfikust is misschien wel de mooiste kustlijn van Europa. En de Amalfikust ligt vlakbij Napels. Wilt u deze plek bezoeken op een makkelijke en leuke manier? Boek dan deze privé excursie naar de Amalfikust met een privé chauffeur die u meeneemt naar de mooiste dorpjes. Na dat u opgehaald bent in uw hotel, rijdt u richting de Amalfikust. Daar bezoekt u natuurlijk het beroemde Sorrento met zijn panoramische uitzichten, fantastisch eten en ontspannen sfeer, maar ook het dorpje Ravello, waar u mooie Villa Rufolo kunt bezoeken, winkelen en natuurlijk op een terrasje van de lekkerste koffie genieten of een ijsje. Kortom: geniet van de Amalfikust zoals u dat wilt!

Duur: 8-9 uur
Taal: Engels
Kosten: € 175,00 p.p.
Route: Sorrento – Positano – Amalfi – Ravello 
Aanvullende informatie: Dit is een privé excursie, u zit dus niet in een samengestelde groep en u reist veilig onder begeleiding van een privé chauffeur.

ONDERGRONDSE TOUR NAPELS

Daal af onder het stadsniveau en ontdek de verborgen schatten van Napels en het verleden van de stad door het unieke ondergrondse gebied te verkennen. Dit ondergrondse gebied van de stad is door de tijd heen gesmeed en het is een duidelijk voorbeeld van de talrijke lagen waaruit de bonte geschiedenis en cultuur van Napels bestond. Als u door oude gangen en een moderner netwerk van tunnels loopt, staat u oog in oog met Griekse en Romeinse ruïnes, waaronder de overblijfselen van een klassiek forum en die van Nero’s verloren theater, christelijke catacomben en pre-christelijke gebedshuizen. Veel ondergrondse grotten waren tufsteengroeven, terwijl anderen als schuilplaatsen werden gebruikt tijdens de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog.

Duur: 2 uur
Kosten: € 25 p.p.
Taal: Engels
Start: 10:00 uur en 12:00 uur

PIZZA MAKEN WORKSHOP NAPELS

U leert pizza bakken als een echte Napolitaanse pizza! In een moderne pizzeria maakt u een pizza Margherita in een traditionele houtoven. Tijdens de workshop legt een Napolitaanse pizzabakker u het proces van het maken van de pizza uit. Wat zijn de verschillende technieken om de pizza haar vorm te geven? Hoe kneed u het deeg? Waarom gooit u de pizzabodem in de lucht? En nog veel meer! U leert het allemaal tijdens deze leuke workshop. En daarna eten we uiteraard onze eigen gebakken pizza op.

Duur: 1-1,5 uur lunch (12:00 uur) of diner (18:00 uur) incl. een drankje
Taal: Engels
Kosten: € 45,00 p.p.

CAPRI BOOTTOCHT VANAF NAPELS

Elk jaar worden miljoenen toeristen verliefd op deze plek: het eiland Capri wacht op u! Aan boord van een typische Sorrento-boot ontdekt u het eiland Capri vanaf de zee: het verkennen van de verborgen grotten, zwemmen en snorkelen in de kristalheldere zee, het bewonderen van prachtige riffen, bogen in rotsen en allerlei beroemde attracties langs de kust. Tijdens een 2 uur durende stop verkent u het eiland ook op het land zelf. Een volledig georganiseerde tour, inclusief hapjes, drankjes en een limoncello proeverij. 

Duur: 11 uur 
Taal: Engels
Kosten: € 175,00 p.p.