schermafbeelding-2021-12-13-om-16.28.22.png

Boeken bij Napelsbezoeken.nl is zeer eenvoudig! Onze website is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt.

Bestemmingen

U kunt bovenaan de website een keuze maken uit bestemmingen, excursies, groepsreizen of autoreizen. Onder het kopje ‘Home’ vindt u ons reisaanbod naar Napels. U kunt dan een stedentrip met 3 of 4-sterren hotel of een groepsreis kiezen. Bij de pagina ‘groepsreizen’ heeft u de keuze uit verschillende georganiseerde groepsreizen inclusief Nederlandstalige reisleiding, gidsen, ontbijt, lunch en diners.

Reserveringspagina

Zodra u op “nu boeken” klikt, komt u op een reserverinspagina terecht. U vult het reserveringsformulier in zoals aangegeven, en drukt op “reserveren.” Uw definitieve boeking is nu gemaakt, en u ontvangt de bevestiging in uw mailbox. U kunt natuurlijk ook telefonisch bij Napelsbezoeken.nl boeken via: 0575-229 033 of via de mail: info@napelsbezoeken.nl

Indien de reis die u zoekt niet tussen ons aanbod staat of u wilt een groepsreis op maat samenstellen is dit ook mogelijk. U kunt via dit formulier vrijblijvend uw groepsreis offerte aanvragen.

Vragen?

Heeft u vragen of is er nog iets niet helemaal duidelijk? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers via tel:0575-229 003 of info@napelsbezoeken.nl. Wij staan u elke werkdag graag te woord van 09:00 tot 17:00.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Polandtravel BV (KvK nr. 57332517) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de in dit programma/op deze website (vetgedrukt wat van toepassing) gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Eigen bijdrage aan SGR

Sinds 1 februari 2021 betaalt iedere consument die een reis boekt bij een bij SGR aangesloten reisorganisatie € 5 per persoon per boeking. Jarenlang was garantie op uw geboekte vakantie gratis, maar ook na de coronacrisis moet het garantiefonds er voor u zijn, zodat u onbezorgd op reis kunt blijven gaan.